Kenpo Karate

Kenpo Kids

Op Maandag, Woensdag en Vrijdagavond geven wij les aan speciale kindergroepen.

De Kenpo Kids lessen zijn vooral leuk en uitdagend en tijdens de lessen wordt er gewerkt aan Krijgskunst principes als Zelfdiscipline, Respect en Zelfvertrouwen en ondertussen wordt er ook getraind op Uithoudingsvermogen, Kracht en Coördinatie.

Naast bovengenoemde elementen…

  • Trainen ze een effectief zelfverdediging systeem
  • Ontwikkelen ze persoonlijke verantwoordelijkheid
  • Ontdekken ze hun mogelijkheden
  • Leren ze om conflicten te vermijden en/of op te lossen
  • Leren ze de waarde van inzet tonen en….
  • Omgaan met tegenslag als er iets niet lukt
  • Worden erkend voor alle positieve dingen die ze tijdens de lessen laten zien

 

Na een tijdje zien we vaak dat kinderen steviger in hun schoenen komen te staan en zich beter en eerder durven te uiten. Aan de andere kant zien we ook meer focus en toewijding en weten ze hoe ze naar doelen toe kunnen werken en dat er inzet nodig is deze te behalen.

Kenpo Karate is niet zomaar een extra sport of activiteit.
Nee,…. het is een ervaring die je aan ze mee kunt geven en waar ze de rest van hun leven waarde uit kunnen halen en profijt van zullen hebben.

Kenpo KarateHet contact met ouders

We vinden het belangrijk het contact met ouders goed te onderhouden om je op de hoogte te houden van de vorderingen van je zoon/dochter in de les.

Op bandexamens is dan ook iedereen welkom deze vorderingen te aanschouwen en te zien wat ze allemaal hebben geleerd.

We zijn we ook altijd bereid voor of na de les, telefonisch of via e-mail/what’s app alle vragen te beantwoorden die je hebt.

Leuk om te weten:

Is dat een aantal bruine en zwarte band instructeurs die nu les geven aan de jeugd, of assisteren bij het lesgeven, zelf ooit als 8-9 jarig jongetje/meisje bij ons in de school zijn begonnen. Schuchter en stil kwamen ze in hun eerste lessen, vakbekwaam en vol zelfvertrouwen geven zij nu hun kennis met alle liefde weer door.